Primus motor i Bergesiden Helselag gjennom mange år Tina Rønning.

Her finner du litt om Bergesiden Helselag.

BERGESIDEN HELSELAG VEDTEKTER 06.03.2017

BERGESIDEN HELSELAG PÅ DAGSTUR TIL SVERIGE 12. august 2014

Bildet viser foran til venstre og rundt bordet: Else Margrethe Solberg, Marit Nilsen, Liv Grandahl, Olaug Arnseth, Liv Vangmyr, Jorunn Kravdal, Tina Rønning (leder), Gunhild Hoffgård og Solveig Sagen.

Bergesiden Helselag med møte i Charlottenberg.

Åtte medlemmer av Bergesiden Helselag, som i år runder 105 år, besøkte tirsdag 12. august en av helslagets mangeårige medlem Marit Nilsen og ektemannen Arnfinn på deres sommerresidens ved Charlottenberg. 

Fordelt på to biler forlot de åtte Bergesiden tirsdag formiddag med kurs for Charlottenberg og besøk hos Marit og Arnfinn.

Her ble møtet gjennomført, før det ble tid for mat og drikke og hyggelig samtale rundt bordet.

Som et resulat av møtet ble det blant annet bestemt at Helselaget fra sitt møte 8. september og ut høsten har lagt sine møter til Bergesiden Grendetun.

Med dette har Helselaget brutt en mangeårig tradisjon med at møtene har været holdt på rundgang hjemme hos medlemmene. Men det betyr mere aktivitet på Grendetunet. Og det er meget positivt.

Det bør også nevnes at Bergesiden Helselag, sammen med Våler Lions, arrangerer treff for bygdas pensjonister på Grendetunet søndag 7. desember.